Magunkról

 

A REHM Kft. küldetése


Küldetésünk az, hogy korszerű termékek és technológiák felhasználásával magas minőségi és technikai színvonalú megoldásokat kínáljunk partnereink számára feladataik teljesítéséhez, minőségi szolgáltatásainkkal pedig stabil hátteret biztosítsunk tevékenységükhöz. Ezzel növelni kívánjuk munkájuk termelékenységét és megbízhatóságát, ami a versenyképességük javulását, piaci pozíciójuk erősödését eredményezi.

A küldetés megvalósításának elemei (stratégia és értékrend):

Az általunk forgalmazott termékek kiválasztásánál alapkövetelmény a jó minőség és a korszerű, innovatív technika, amely hatékony és költségtakarékos alkalmazást tesz lehetővé, magas szintű megbízhatóság és felhasználóbarát kialakítás mellett.

Meggyőződésünk, hogy a versenyképességhez nem kizárólag termelékeny gépekre és technológiákra van szükség, hanem mindazokra a berendezésekre és eszközökre is, amelyek a dolgozók egészséges munkakörülményeinek megteremtését szolgálják, ezáltal növelve a komfort- és biztonságérzetüket és így munkavégzésük hatékonyságát. A munkánkban jelentős szerepet tölt be, hogy partnereink számára lehetővé tegyük ilyen gépek és eszközök beszerzését és biztosítsuk azok szakszerű, hatékony és gazdaságos alkalmazását.

Előnyben részesítjük a környezetbarát technológiákat, amelyeket igyekszünk népszerűsíteni és a partnereinkkel megismertetni. Munkánk során óvjuk a környezetet.
Szolgáltatásainkban alapkövetelmény a szakszerűség, a magas minőség és a gyorsaság. Rendkívül fontos számunkra, hogy a partnereink eredményesen és gazdaságosan tudják alkalmazni a tőlünk vásárolt eszközöket, berendezéseket. Szolgáltatásainkkal biztosítani kívánjuk a folyamatos munkájukhoz szükséges feltételeket. Ez határozza meg munkaszervezésünket és rendelkezésre állásunkat.

Munkatársaink kiválasztásánál a szakmai képzettség mellett alapkövetelmény a megbízhatóság, a lelkiismeretesség és a pontosság. Minden munkatársunktól elvárjuk, hogy a feladatait a legmagasabb színvonalon és az előírásoknak megfelelően teljesítse. Ennek eléréséhez képzésekkel nyújtunk segítséget.
Munkatársaink számára igyekszünk nyugodt, egészséges és családbarát munkafeltételeket, valamint korszerű munkaeszközöket biztosítani. Tevékenységünk gazdasági sikerével biztosítani kívánjuk mind a társaságunk stabil fejlődését, mind a dolgozók életszínvonalának növekedését.
Nem támogatjuk a korrupciót.

Jelmondatunk:
Korszerű termékekkel és kiváló szolgáltatásokkal a partnereink versenyképességének növeléséért.

 

 

Online profiljaink

Rehm