REHM hegesztőgép szerviz

 

Szerviz elérhetőség

2766 Tápiószele, Jászberényi út 4.
Tel.: +36 (53) 581 000
Fax: +36 (53) 581 001
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

REHM hegesztőgép szerviz


Cégünk mindig is rendkívül nagy hangsúlyt fektetett a színvonalas szervizszolgáltatásra. A hatékony, gyors és szakszerű szervizmunkát nagy létszámú, jól szervezett szervizcsapat végzi. A zökkenőmentes alkatrész és fogyóanyag ellátáshoz igen jelentős magyarországi raktárkészlettel rendelkezünk, melynek összetételét és nagyságát folyamatosan ügyfeleink igényeihez igazítjuk. Az általunk értékesített berendezések javításán kívül egyre több ügyfelünk veszi igénybe rugalmas és gyors hegesztőpisztoly javító szolgáltatásunkat, melyet akár egyedileg, akár szerződéskötéssel rendszeresen végzünk.


Gépkarbantartás


Egyre több ügyfelünk használja ki e szolgáltatásunk által biztosított előnyöket. A szakembereink által végzett szakszerű és rendszeres karbantartással hosszú távon megőrizhető a berendezések jó műszaki állapota, a karbantartási ciklusok közötti véletlenszerű meghibásodások száma minimálisra csökken. A berendezések karbantartását többnyire szerződéses formában negyedéves rendszerességgel végezzük, de lehetőség van egyedi karbantartás elvégzésére is. Karbantartási szerződés esetén a garanciális berendezések karbantartását díjmentesen végezzük. Szerződéses karbantartásunk kiterjed a szerződésbe foglalt berendezések karbantartására, mechanikai és műszeres vizsgálatára, biztonságtechnikai felülvizsgálatára, javítására és a karbantartások közötti készenléti szervizre. A karbantartások alkalmával a szervizünk szakemberei a gép kezelőit és/vagy igény szerint ügyfelünk más illetékes szakembereit ellátja a gép kezelésére vonatkozó tanácsokkal, tájékoztatja a gép technológiai lehetőségeiről.


Biztonsági felülvizsgálatok


A biztonsági felülvizsgálatok alatt a hegesztő berendezések HBSZ 8. 1 szakasza szerinti időszakos biztonságtechnikai felülvizsgálatát értjük. A vizsgálatok eredményéről minden érvényben lévő követelményt kielégítő, korrekt jegyzőkönyvet adunk át megbízónknak. A biztonsági felülvizsgálatokat szerződéses karbantartás esetén a szerződés szerint végezzük, de lehetőség van karbantartási szerződésen kívüli egyedi biztonsági felülvizsgálatok elvégzésére, és nem csak REHM gyártmányú hegesztő berendezéseken is.

 

Online profiljaink

Rehm