Robotszerviz

 

Robotszerviz


Robotszervizünk több típusú ipari robotrendszerekhez és alkalmazástechnikai berendezéseihez nyújt teljes körű szerviz szolgáltatást.


 Javítás:
Eseti megrendelések alapján végzett szerviztevékenységünk, mely a robotrendszer nem megfelelősségének megszüntetésére irányul.
Szerviz szakembereink magasan képzettek, többéves gyakorlattal rendelkeznek. A feladatnak megfelelően a legmagasabb technikai színvonalat képző eszközökkel javítják valamint ellenőrzik a robotkarokat, vezérléseket és segédberendezéseiket.
Szakembereink tudását folyamatosan növeljük képzésekkel – a robotrendszerek ugrásszerű fejlődését követve – bővítjük annak érdekében hogy mindig a legmagasabb technikai színvonalon tudjuk elvégezni az Önöktől érkező megbízásokat.


 Karbantartás:
Partnereinknél működő robotrendszerek folyamatos működésének biztosításához rendszeresen elvégezzük a gépek üzemóraszámhoz kötött karbantartási munkáit.
A robotok karbantartási útmutatója alapján kijelölt, üzemóraszámhoz kötött karbantartások RENDSZERES és SZAKSZERŰ elvégzése növeli a robotkarok és segédberendezéseik üzembiztosságát és élettartamát!
A rendszeres karbantartás elmulasztása a robotkar hajtóműrendszerének és vezérlésének meghibásodásához vezethet!


Robotrendszerek áttelepítése:
Vállaljuk meglévő robotrendszerek áttelepítésének lebonyolítását, felügyeletét.


Szerviz képzések:
Oktatóközpontunkban lehetőséget biztosítunk robotrendszerekhez kapcsolódó alapszintű hibadiagnosztikai és hibaelhárítási ismeretek elsajátítására.
Szolgáltatási Szerződéssel rendelkező – szerződött – partnereink részére:
24 órás telefonos tanácsadást biztosítunk robotcelláik folyamatos működése érdekében a hét minden napján.
Kedvezőbb óradíjakat és alkatrészárakat kínálunk, robotszerviz költségeik csökkentésére.
Vegye igénybe mihamarabb szerződéses szolgáltatásainkat!

 

Online profiljaink

Rehm